Djopzz gelooft in talent en we gunnen iedereen een passende baan. We zijn ervan overtuigd dat iedereen die wil werken kan werken. Bij Djopzz denken we in mogelijkheden en niet in beperkingen. Ben jij op zoek naar een passende baan? Schrijf je in.

Met onze goede contacten bij verschillende opdrachtgevers kunnen wij er samen voor zorgen dat jij straks op de juiste plek zit. Gedurende je opdracht heb je nauw contact met jouw contactpersoon bij Djopzz omdat wij persoonlijk contact, betrokkenheid en betrouwbaarheid heel belangrijk vinden.

 

 

 

 

Ben jij de docent die leerlingen weet te stimuleren? Vind jij de groei, ontwikkeling en vertrouwen van jouw leerlingen belangrijk en zit lesgeven in jouw bloed? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij van Djopzz zijn altijd op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde docenten met een 1e of 2e graads bevoegdheid. Op zowel het voortgezet onderwijs als het middelbaar beroepsonderwijs is de vraag naar docenten groot. Wij helpen je graag om de voor jou perfecte match te vinden.