Wil jij werken in de vrijetijdssector? Wij regelen een baan en een opleiding

Een glimlach op het gezicht van de klanten, daarvoor doe jij het. Dankzij jouw gastvrije en enthousiaste persoonlijkheid maak jij het verschil en komen klanten terug voor een hapje of drankje.

In het Vechtdal hebben wij verschillende leuke banen beschikbaar in de vrijetijdsector. Hierbij kijken wij niet naar ervaring maar naar jou als persoon. Samen gaan wij op zoek naar de functie die zorgt voor een glimlach op jou gezicht. Na een korte en praktische training kun jij direct aan de slag. 

Locatie

Regio Vechtdal, waaronder Hardenberg, Dalfsen, Lemele, Rheeze, Balkbrug, Beerze, Slagharen, Ommen en Stegeren

Wat vragen wij?

Jij bent bovenal gastvrij en houdt van mensen. Met jouw persoonlijkheid maak jij er graag het verschil. Bovendien hou je van werken in een dynamische omgeving.

Wat bieden wij?

Jij krijgt van ons een jaarcontract om in de vrijetijdsector te werken, met de garantie van minimaal 20 uur per week als je wilt.
De banen die wij beschikbaar hebben:

  • Bedieningsmedewerkers
  • Keukenmedewerkers
  • Zelfstandig werkende kok
  • Toezichthouder zwembad
  • Schoonmakers accommodaties

Uiteraard krijg je van ons een goed en passend salaris voor je werk, afhankelijk van het werk dat je gaat doen. Bovendien bouw je vanaf de 1e dag direct pensioen bij ons op.

Met onze goede contacten met verschillende werkgevers kunnen wij er samen voor zorgen dat jij straks op de juiste plek zit. Met een dienstverband bij Djopzz kun je verschillende opdrachten en/of functies vervullen. Wij helpen je graag om de voor jou perfecte match te vinden. Gedurende je opdracht heb je nauw contact met jouw contactpersoon bij Djopzz, omdat wij persoonlijk contact, betrokkenheid en betrouwbaarheid heel belangrijk vinden.

Ben jij ook enthousiast? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton. Wij komen graag met je in contact. Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan gerust eens contact met mij op. Ik vertel je graag alles over jouw nieuwe baan.