Wil jij werken in de vrijetijdssector? Wij regelen een baan en een opleiding

Ben jij die gastvrije en enthousiaste persoonlijkheid? Wil jij aan de slag met én voor een glimlach? Dan ontvangen we jou met open armen!

Wij vinden jou persoonlijkheid veel belangrijker dan jouw ervaring en zoeken een functie die daar goed bij jou aansluit. In het Vechtdal hebben wij namelijk veel verschillende én leuke banen in de vrijetijdsector. Wat wij vragen is een gastvrije houding en als het nodig is, zorgen wij met een korte en praktische training dat je vrijwel direct aan de slag kunt. En dat levert jouw een leuke passende baan, inclusief een contract met urengarantie op!

Locatie

Regio Vechtdal, waaronder Hardenberg, Dalfsen, Lemele, Rheeze, Balkbrug, Beerze, Slagharen, Ommen en Stegeren

Wat vragen wij?

Jij bent bovenal gastvrij en houdt van mensen. Met jouw persoonlijkheid maak jij er graag het verschil. Bovendien hou je van werken in een dynamische omgeving.

Verder beschik jij over de volgende eigenschappen:

  • Je bent positief en hebt een goed humeur
  • Je bent flexibel en makkelijk in de omgang
  • Je bent beschikbaar voor minimaal 20 uur per week
  • Je bent een aanpakker

Wat bieden wij?

Jij krijgt van ons een jaarcontract in de leukste sector om in te werken, met de garantie van minimaal 20 uur per week als je wilt. Wij zoeken de baan die het beste bij jou past, hierbij kan je onder andere denken aan:

  • Bedieningsmedewerkers
  • Keukenmedewerkers
  • Zelfstandig kok
  • Toezichthouder zwembad
  • Schoonmakers accomodaties

Heb jij nog geen passende ervaring of opleiding? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat jij met een korte en vooral praktische opleiding helemaal klaar bent om aan de slag te gaan.

Uiteraard krijg je van ons een goed en passend salaris voor je werk, afhankelijk van het werk dat je gaat doen. Bovendien bouw je vanaf de 1e dag direct pensioen bij ons op.

Met onze goede contacten met verschillende werkgevers kunnen wij er samen voor zorgen dat jij straks op de juiste plek zit. Met een dienstverband bij Djopzz kun je verschillende opdrachten en/of functies vervullen. Wij helpen je graag om de voor jou perfecte match te vinden. Gedurende je opdracht heb je nauw contact met jouw contactpersoon bij Djopzz, omdat wij persoonlijk contact, betrokkenheid en betrouwbaarheid heel belangrijk vinden.

Ben jij ook enthousiast? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton. Wij komen graag met je in contact. Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan gerust eens contact met mij op. Ik vertel je graag alles over jouw nieuwe baan.