Schoonmaak met urengarantie

Wil jij een baan met vaste uren in de schoonmaak? Een baan waarbij vervoer wordt geregeld? En waar je direct kan starten? Meld je dan nu aan bij Djopzz!

Jij bent de schoonmaakmedewerker (m/v) die niet eerder stopt voordat alles blinkend schoon is. En weet je wat? Je krijgt van ons een contract voor minimaal 24 uur per week

Locatie

Verschillende locaties, maar wij zorgen voor vervoer (indien nodig)

Wat vragen wij?

Jij vindt het leuk om alles spik en span achter te laten. Je bent een persoon waar je op kan bouwen. Je houdt van aanpakken en bent een gezellige collega.

Verder ben je minimaal 1 dag in de week beschikbaar. Dit zullen wij in overleg met jou inplannen.

Wat bieden wij?

Het bedrijf waar je gaat werken kent veel zekerheden en goede voorwaarden. Daarnaast willen wij graag bijdragen aan jouw ontwikkeling. Je hebt daarom de mogelijkheid om met trainingen aan jouw eigen loopbaan te werken.

** Wat je verder kan verwachten:**

  • Een half jaar contract voor minimaal 24 uur per week;
  • Een salaris van €1.229,37 bruto per maand o.b.v. 24 uur;
  • Pensioenopbouw vanaf de 1e werkdag;
  • Vervoer vanaf een aantal punten in de regio;
  • Toegang tot onze Djopzz Academie, waar je jezelf kan ontwikkelen;
  • Toegang tot Djopzz Membership met aantrekkelijke kortingen en leuke andere aanbiedingen voor regionale evenementen.

Wij vinden persoonlijk contact, betrokkenheid en betrouwbaarheid erg belangrijk. Gedurende jouw werk heb jij daarom nauw contact met jouw contactpersoon bij Djopzz.

Ben jij ook enthousiast? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton. Ik kom graag met je in contact, ook als je nog wat vragen hebt. Ik vertel je graag alles over je nieuwe baan.