Recruiter

De functie

Wij zoeken een enthousiaste recruiter die Djopzz verder helpt groeien.

In deze functie ben je geheel verantwoordelijk voor het werven van kandidaten die passen bij de vacatures van onze opdrachtgevers. Dit doe je voor collega intercedenten, je staat dus continue met hen én met de kandidaten in contact om zo de perfecte match te kunnen maken.

Je zorgt er met je collega’s voor dat kandidaten een prettig sollicitatieproces ervaren. Waar je verbetervoorstellen ziet, voer je deze zelfstandig uit, nadat er intern overleg heeft plaatsgevonden. Daarnaast zorg je voor een correcte verwerking van alle kandidaat gegevens in onze database.

Bij recruitment events, welke een paar keer per jaar plaatsvinden, heb jij een leidende rol. Jouw vernieuwende ideeën over het vinden van de juiste kandidaten en waar je deze het beste kan bereiken, werk je samen met je collega van marketing uit tot volwaardige campagnes.

Ook zal je invulling geven aan de planning van onze opdrachtgevers en verricht je administratieve handelingen passend bij hoe processen zijn ingericht.

 

Wat vragen wij?

HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur in de richting van personeel & arbeid

Zelfstandigheid

Ruime ervaring in soortgelijke functie

Fulltime beschikbaarheid

Creativiteit

Goede omgang met kandidaten

Communicatief sterk

Stressbestendig en in staat om onder druk van deadlines effectief te blijven presteren.

Wat bieden wij?

Wij bieden een fijne werkomgeving binnen een enthousiast team. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en je krijgt een telefoon, laptop en een mobiliteitsvergoeding.