Wil jij werken in de vrijetijdssector? Wij regelen een baan en een opleiding.

Solliciteren

Ben jij die gastvrije en enthousiaste persoonlijkheid? Wil jij aan de slag met én voor een glimlach? Dan ontvangen we jou met open armen!

Wij vinden jouw persoonlijkheid veel belangrijker dan jouw ervaring en zoeken een functie die daar goed bij jou aansluit. In het Vechtdal hebben wij namelijk veel verschillende én leuke banen in de vrijetijdsector. Wat wij vragen is een gastvrije houding en als het nodig is, zorgen wij met een korte en praktische training dat je vrijwel direct aan de slag kunt. En dat levert jouw een leuke passende baan, inclusief een contract met urengarantie op!

Locatie

Regio Vechtdal, waaronder Hardenberg, Dalfsen, Lemele, Rheeze, Balkbrug, Beerze, Slagharen, Ommen en Stegeren

Wat vragen wij?

Jij bent bovenal gastvrij en houdt van mensen. Met jouw persoonlijkheid maak jij graag het verschil. Bovendien houd je van werken in een dynamische omgeving.

Verder beschik jij over de volgende eigenschappen:

  • Je bent positief en hebt een goed humeur;
  • Je bent flexibel en makkelijk in de omgang;
  • Je bent beschikbaar voor minimaal 20 uur per week (minder mag ook);
  • Je bent een aanpakker.

Wat bieden wij?

Jij krijgt van ons een jaarcontract in de leukste sector om in te werken, met de garantie van minimaal 20 uur per week als je wilt. Wij zoeken de baan die het beste bij jou past, hierbij kan je onder andere denken aan:

  • Bedieningsmedewerkers;
  • Keukenmedewerkers;
  • Zelfstandig kok;
  • Toezichthouder zwembad;
  • Schoonmakers accomodaties.

Heb jij nog geen passende ervaring of opleiding? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat jij met een korte en vooral praktische opleiding helemaal klaar bent om aan de slag te gaan.

Uiteraard krijg je van ons een goed en passend salaris voor je werk, afhankelijk van het werk dat je gaat doen. Bovendien bouw je vanaf de eerste dag direct pensioen bij ons op.

Met onze goede contacten met verschillende werkgevers kunnen wij er samen voor zorgen dat jij straks op de juiste plek zit. Met een dienstverband bij Djopzz kan je verschillende opdrachten en/of functies vervullen. Wij helpen je graag om voor jou de perfecte match te vinden. Gedurende je opdracht heb je nauw contact met je contactpersoon van Djopzz, omdat wij persoonlijk contact, betrokkenheid en betrouwbaarheid heel belangrijk vinden.

Ben jij ook enthousiast? Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wij vertellen je graag alles over jouw nieuwe baan.

Vacature eerste keer gezien bij

Optioneel in te vullen

Niveau

Foto

Gegevens open sollicitatie